Na een radiostilte van 2 weken zijn we er weer. .
Door: Heidi
Blijf op de hoogte en volg Heidi
04 Juni 2012 | Italië, Rome
Op de camping gaat alles erg goed,we zitten met onze accommodaties helemaal vol 50 mobiles en 20 tenten vol,de meeste zijn duitsers.Het weer is ook goed vanmorgen een buitje voor het stof en vanmiddag was het weer mooi.Een vriend van Corne is ook nog even langs geweest,zijn ze lekker samen gaan varen. . . jullie zijn weer een beetje op de hoogte van ons avontuur.Vrijdag begint de EK dus ik zal eens vast de oranjekoffer opzoeken zodat we vrijdagavond helemaal in het oranje voor de buis kunnen zitten.
Ciao en tot de volgende keer. . .
04 Juni 2012 - 20:17
D, Rokx:
fijn weer iets van jullie te horen en blij dat jullie weer beter zijn vrijdag nacht vertrek ik weer naar isamar voor drie weken en natuurlijk veel voetbal kijken groetjes dorus -
05 Juni 2012 - 10:06
Pim En Betty:
Af en toe kijk ik naar de foto's en dan geniet ik alleen al van t idee dat we daar ook waren.Voorlopig geen weekend vrij en pim is meer gaan werken. Gelukkig is er genoeg werk alleen nu istie weer weinig thuis. Thijs is aan z'n laatste en spannende schoolweken bezig maar dat lees je vast wel op facebook! Job doet t lekker rustig aan en z'n beugel istie kwijt na 2jaar dat is ook leuk! En ik ben net klaar met een grote strijk en ga zo werken! Hartelijke groeten uit Woerkum -
05 Juni 2012 - 13:57
Denise En Peter:
Wat fijn te lezen dat het goed gaat met jullie na de aardbevingen. Alleen vervelend dat jullie ziek zijn (geweest). Wel lekker voor jullie dat de verhuur goed gaat. We denken nog vaak met heimwee terug aan die fijne week. Een fleurige groet, Denise en Peter