Corne weer aan de betere hand. . - Reisverslag uit Rome, Italië van Heidi Branderhorst - WaarBenJij.nu Corne weer aan de betere hand. . - Reisverslag uit Rome, Italië van Heidi Branderhorst - WaarBenJij.nu

Corne weer aan de betere hand. .

Door: Heidi

Blijf op de hoogte en volg Heidi

07 Mei 2012 | Italië, Rome

Gelukkig is Corne weer aan het opknappen,de klap was duidelijk harder aangekomen dan we hadden gedacht.Nog veel last van zijn ribben,de schaafwonden zijn bijna genezen.Het weer hier was woensdag, donderdag en vrijdag erg mooi,zaterdag en zondag regen en onweer gehad,maar vandaag weer een zonovergoten dag.Afgelopen zaterdag is de camping weer leeggelopen,vakantie voor veel mensen weer voorbij.Nu af en toe een aankomst eind mei krijgen we weer veel gasten i.v.m.de pinkstervakantie in Duitsland.Verders gaat alles goed zijn nog druk bezig met de laatste tenten en mobiles in orde te maken.

• 07 Mei 2012 - 20:25

Eveline:

Corné, wat fijn dat het weer beter met je gaat! Kan me herinneren dat je vorig jaar ook zo van je fiets was gevallen..? Leuk uitzicht, vanaf die minibungalow!

groetjes!

• 07 Mei 2012 - 21:03

Prinsesje:

Hey lieve harde werkers,
    Jullie hebben het er maar druk mee! Goed om te lezen dat het met corne weer beter gaat:)
    Liefs Marieke

• 08 Mei 2012 - 07:35

Lynda:

Hallo lieve schatten,

Het was zoooo gezellig met jullie en wat snappen wij het goed dat jullie aan het Gardameer vertoeven!
    Heerlijk eten, een prachtige natuur.
    Heel mooi licht, en de zonsondergang is adembenemend!
    Milaan en Venetië zijn met de auto goed te bereiken. Kortom een topvakantie!
    Wij denken met warme gevoelens terug aan deze fijne week!
    Fijn dat Corne weer bijna beter is!

Liefs van Yentl, Sylke en Lynda XXX

• 09 Mei 2012 - 19:18

Denise:

Hey Heidi en Corne,
    Mede door jullie hebben wij een heel fijne week gehad. We vinden het leuk jullie te hebben leren kennen.
    Denise en Peter

Verslag uit: Italië, Rome

Op camping "Cisano/San Vito"

15 Oktober 2012

Thuis!!!!

11 Oktober 2012

Bijna thuis!

07 Oktober 2012

Klaar!!!!

28 September 2012

Nog ruim een week te gaan!

16 September 2012

Einde in zicht!
Heidi

Hallo,wij zijn Corne en Heidi en gaan op 25 maart 2012 weer naar Italie. Om daar wederom op camping San Vito/Cisano aan het gardameer te werken.Wij zijn daar gastheer en gastvrouw,en zorgen ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt!Ook naar de camping waar wij werken??Kijk dan snel op www.vacansoleil.com en wie weet tot van de zomer op de camping!

Actief sinds 22 Maart 2011