Heerlijk weertje in Italie - Reisverslag uit Rome, Italië van Heidi Branderhorst - WaarBenJij.nu Heerlijk weertje in Italie - Reisverslag uit Rome, Italië van Heidi Branderhorst - WaarBenJij.nu

Heerlijk weertje in Italie

Door: Heidi

Blijf op de hoogte en volg Heidi

14 Mei 2012 | Italië, Rome

Afgelopen week hebben we een heerlijke warme week gehad,met temperaturen op vrijdag en zaterdag van wel 32 graden. . en omdat het zaterdag wel erg heet was,kregen we als reactie daarop in de nacht van zaterdag op zondag flinke regen en onweersbuien,met het gevolg dat het lekker is afgekoeld.Op de camping zijn er nu zo'n 20 accommodaties vol.Afgelopen week is Samantha een paar dagen geweest met vriendinnen,was erg leuk!Ook ben ik weer naar de Italiaanse kapper geweest samen met Rebecca,mijn Italiaanse vriendinnetje.Verder gaat alles lekker zijn gang,over 2 weken zitten we helemaal vol dan krijgen de Duitsers pinkstervakantie en die komen allemaal hierheen hihi. . Marloes en Sofia hebben hier ook de tijd van hun leven,we kunnen erg goed met elkaar overweg heel fijn.Corne is gelukkig weer aan de betere hand,ja de valpartij was heftiger dan we dachten. . .Tot de volgende keer maar weer!

• 14 Mei 2012 - 21:14

Jannigje:

Fijn dat alles goed gaat heidi. Pap en mam komen vrijdag naar cisano. Ze hebben een thaiti geboekt! Marieke komt ook een paar dagen langs. Vind het jammer dat ik niet mee kan. Xx

• 14 Mei 2012 - 21:27

Dorus:

heidi je ziet er heel anders uit jongeren .....mo... anders krijg ik ruzie met cornie groeten uit maastricht over drie weken ben ik ook weer in italie daaaaaag dorus

• 14 Mei 2012 - 22:00

@:

Staat je heel leuk dat kapsel, en hoop voor jullie dat het nu mooi blijft, hier was het vandaag uit de wind lekker in de zon maar morgen weer regen (en dan moet er weer getennisd worden.
    groetjes xxx

• 15 Mei 2012 - 08:33

Pim En Betty:

Ik knap helemaal op van die gezellige foto,s en verslagen.Pim had corne nog even gezien tussendoor en daar was ik niet bij ,jammer hoor! Het is zo leuk dat wij daar ook waren je kunt je nu inleven hoe het is. Ik zit hier nog in mijn huispak, bak koffie en een snotneus. Voel me ziek en dat is zelden maar nu ik even aan jullie heb gedacht knap ik weer op! Het hagelt hier en t is 11 graden dus je snapt wel dat ik lekker binnen blijf.Je haar is trouwens prachtig op die foto .Ga maar lekker werken en geniet ervan. Groeten en kuz

• 15 Mei 2012 - 08:53

Prinsesje:

Hey lieve Heidi en corne, je ziet er goed uit op de foto Heidi, leuk zo je haar! Fijn dat het met corne ook weer een stuk beter gaat:) hier is het weer vandaag vreselijk en voorlopig blijft het nog zo, dus stuur maar een beetje zon deze kant op;) liefs xx

• 15 Mei 2012 - 16:05

Denise En Peter:

Heerlijk weer iets over jullie belevenissen te lezen. We hebben een drukke week achter de rug. Fijn dat het met Corne weer wat beter gaat. Heeft je hand al alle kleuren gehad? Heidi je haar zit super! We denken nog steeds met een warm gevoel aan de vakantieweek. Een fleurige groet, Denise en Peter

• 15 Mei 2012 - 18:01

Bertine:

Ha lieverds,

De onweersbuien zijn inmiddels gearriveerd vanuit Italie ;-) Stuur nu de zon maar een beetje deze kant op... of nee, hou maar lekker daar! Komen we jullie kant op, hihihi!
    Die Italiaanse kapper krijgt een pluim, je haar is prachtig!!
    Kussie en tot gauw!
    Liefs, Bertine

Verslag uit: Italië, Rome

Op camping "Cisano/San Vito"

15 Oktober 2012

Thuis!!!!

11 Oktober 2012

Bijna thuis!

07 Oktober 2012

Klaar!!!!

28 September 2012

Nog ruim een week te gaan!

16 September 2012

Einde in zicht!
Heidi

Hallo,wij zijn Corne en Heidi en gaan op 25 maart 2012 weer naar Italie. Om daar wederom op camping San Vito/Cisano aan het gardameer te werken.Wij zijn daar gastheer en gastvrouw,en zorgen ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt!Ook naar de camping waar wij werken??Kijk dan snel op www.vacansoleil.com en wie weet tot van de zomer op de camping!

Actief sinds 22 Maart 2011