40 graden . . .
Blijf op de hoogte en volg Heidi
24 Augustus 2012 | Italië, Rome
Onze lieve Sofia(stagiaire) blijft iets langer werken op de camping dan gepland,ze zou eerst 31/8 stoppen maar omdat het nog erg druk is blijft ze nu tot 5 september,thanks Sofia!
Tijd voor een afscheidsparty Sofia,woensdag ben ik met de meiden gaan stappen in "Primo"de discotheek van Bardolino. . wat hebben we gedanst en wat was het heeeeet haha. . .maar heerlijk genoten van de supergoede muziek,mooie italianen en de geweldige sfeer!
Voorlopig zijn al onze mobiles en tenten nog vol,gaat alles goed en genieten we volop van de omgeving het weer en elkaar!
Ciao xx
24 Augustus 2012 - 14:51
Eveline:
Klinkt goed zeg! En wat heet, mijn hemel... Fijn dat sofia nog blijft!
Groetjes,.en speciaal groetjes van Jayden aan Corné ;-) -
24 Augustus 2012 - 18:36
Ht.rokx:
met de nieuwe kluur in je haar zie je er heel goed uit sorrie corne, maar jij hebt de hoofd prijs maar de assstente van jullie daar is toch ook niks mee wat en stote de italieane, zullen wel genieten van zo veel moois uit nederland. groetjes uit maastricht hoi.dorus
30 Augustus 2012 - 10:16
Pim En Betty:
Goeiemorgen samen,
Eindelijk weer een levensteken uit woerkum.We willen toch graag nog komen en dat zou t weekend van5,6 en 7 oktober zijn. Komt dat uit? we willen op vrijdag komen en zondags terugrijden.Zijn jullie er dan nog anders komen we een weekend eerder hoor! En die wijnfeesten lijkt me ook leuk om eens mee te maken. Ik heb een adres om te logeren in cola di lazise ,althans als dit weekend jullie uitkomt probeer ik daar te boeken. Anders t hotel van vorig jaar dat was ook erg goed bevallen. Laat maar gauw iets weten dan kunnen we aan t regelen. Hartelijke groeten en kus van mij -
02 September 2012 - 12:29
Denise En Peter:
Een wat late reactie van onze kant. Wat een hitte!! Geweldig dat Sofia nog even bij jullie blijft. Geniet nog van alles om jullie heen. Tot een volgende keer. Een fleurige groet, Denise en Peter