Veel gebeurd. . .
Blijf op de hoogte en volg Heidi
03 September 2012 | Italië, Rome
Maar ook dat gaat helemaal goedkomen. . we hebben er alle vertrouwen in om dit samen te gaan realiseren!
Het weer is sinds afgelopen donderdag een beetje van slag,ach. . de vooruitzichten zijn weer goed dus even geduld hebben en dan kunnen we weer van het zonnetje genieten!
De jongste dochter van Corne is nog geweest met vriendin,was heel leuk elkaar weer te zien. . .
Op de camping nog steeds volle bak,afgelopen zaterdag kwam er een familie aan op de camping ingecheckt in tent 9,. . .10 min.later kwam ze terug ze zei het is zulk slecht weer ik ga weer haha. . ze zou maar een paar dagen blijven en kwam al van een andere camping vandaan,en zag het niet zitten om hier tot dinsdag in een tent te zitten met elke dag regen. . . . .
Oke jullie zijn weer een beetje op de hoogte van onze avonturen op de camping!
Ciao e a dopo!
10 September 2012 - 10:49
Denise En Peter:
Hey hallo luitjes, wat vervelend toch! Inmiddels zijn jullie daar nog met z'n tweetjes. Maar dat komt zeker goed. De ene keer beter dan de andere. Ik kijk weer uit naar jullie volgende berichtje. Veel bloemrijke groeten, Denise en Peter